Miranda Townhouses
Windermere Avenue, Miranda, NSW

Located on an unusually large but awkward shaped site at the end of a cul-de-sac in Miranda, this proposed development takes advantage of the natural slope of the land to create a semi basement car-park with 10 two & three storey townhouses beside and above the car-parking. Four of the new dwellings have an outlook over an existing small park adjacent to the site and the others have private courtyards facing into a landscaped common access path. Adopting our core design principle of maximising light & air, all dwellings have natural cross ventilation and good solar orientation.
Despite the relatively high-density nature of the proposal, the street presence is downplayed by burying the front edge of the car-park under an earth berm with native grasses and feature trees so that the buildings look like they are sitting on and nestled into a hill.
Back to Top